De markt van de voedingssupplementen is enorm. In de apotheek gelden strenge controles omtrent de samenstelling en de kwaliteit van wat op het etiket staat in overeenstemming met de inhoud van de verpakking.

Wij bieden u wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen aan met een sterk werkzame dosis, een goede biologische beschikbaarheid en een veilige samenstelling.

Wij bezorgen u deskundig advies bij de aflevering ervan.

Vitaminen spelen een belangrijke rol bij de groei, het herstel en het goed functioneren van het lichaam. Ze zijn onmisbaar voor een goede gezondheid.

De behoefte verschilt van persoon tot persoon. Ook opgroeiende kinderen, topsporters, zwangere vrouwen, moeders die borstvoeding geven, zieken en hoogbejaarden kunnen extra vitaminen gebruiken.        

Ook in bepaalde perioden van het jaar kan een extra vitamine aan te raden zijn. Vage klachten zoals vermoeidheid, gebrek aan concentratie, prikkelbaarheid en slapeloosheid kunnen signalen zijn van een vitaminetekort.  

Wij geven u graag advies over de vitaminesupplementen en bieden een uitgebreid gamma aan, zoals Davitamon, IXX-Pharma, Omnibionta, Omnivit, Supradyn,  Vitafytea, …